Hoppa till sidans innehåll

RF-SISU Västra Götaland


Nu har vi plockat ut de föreläsningar och utbildningar som vi tror passar de föreningar som målmedvetet strävar efter mer kunskap och som jobbar med framtiden i sikte.
 
För femte året i rad i Angered anordnas Winter Games – för tredje året i Frölunda och andra gången på Hisingen. Ryktet om gratis spontanaktivitet med glädje och musik har spridit sig: ”När öppnas dörrarna?” – Shno Xazneii.
 
Ta chansen att lyssna på Dr. Dean Kriellaars, en av de främsta experterna i världen på detta område när han gästar Göteborg!
 
LOK-stöd kan sökas av alla idrottsföreningar som är anslutna till någon av de specialidrottsförbund som tillhör Riksidrottsförbundet och som bedriver verksamhet för barn mellan 7–25 år.
 
Sparbanksstiftelsen Väst delar ut två idrottsstipendier till ungdomar i syfte att stödja dem så att de kan utvecklas inom sin idrott. Stipendiet delas ut till en aktiv kvinnlig och en aktiv manlig idrottsutövare i åldern 15-19 år.
 
Stiftelsens ändamål är främja en stark och sund utveckling av barn- och ungdomsidrotten i f d Skaraborgs län, främst genom stipendier till utbildning och utveckling av ungdomsledare.
 
Runt 140 personer deltog på konferensen ”Planer för idrott” i Göteborg. Temat var samhällsplanering och tillgången till aktivitetsytor.
 
Vi har fått ett nytt namn, en ny webbplats och en ny logotyp. Men annars är det mesta sig likt. Våra två uppdrag är fortsatt idrott och folkbildning. Skillnaden är att vi gör arbetet i en och samma organisation.
 
Älskar du idrott och folkrörelse? Är du en erfaren ledare med förmåga att samordna, stödja och leda? Vill du vara med och leda och utveckla Sveriges största idrottsdistrikt?
 
I vår har vi flera spännande nyheter på utbildningssidan. Bland annat Idrottsförälder, Kanslistutbildning, Värdskap och bemötande samt Digitalisera era möten.
 
Det är dags att anmäla ert förbund eller er förening till Olympic Day 15-17 maj 2020. Var med och visa upp er idrott och skapa rörelseglädje för barn och ungdomar under tre dagar på Liseberg.
 
I början av november samlades 43 st representanter från 27 st föreningar i stadsdelen Angered till en unik träff.
 
Det Europeiska idrottssamarbetet Move Beyond är i full gång och i förra veckan träffades de olika parterna i Manchester, England. På agendan: nyanlända som sportorganisatörer – Sveriges bidrag till lättare inkludering.
 

Distriktsidrottsmöte 16/4

(2019-11-14 09:46)
Distriktsidrottsmötet med årsstämma är RF-SISU Västra Götalands högst beslutande organ. Stämman hålls årligen och består av ombud som specialdistriktsförbunden (SDF) utser. Föreningsrepresentanter kan närvara, men saknar beslutsrätt.
 
Stillasittandet bland barn och unga är ett hot mot folkhälsan. Motion och idrott däremot är främjande faktorer för ett friskare liv. Men idrottsföreningar behöver någonstans att vara, annars uteblir förstås de goda effekterna.
 
12
STK_Facebook
tävlingar i Sverige 
 
Vill du få något publicerat på hemsidan?
Skicka då mail till:
webmaster.
 

Postadress:
Skultorps TK - Tennis
Klagstorpsvägen 32
54157 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: marivonsivers@mail.com

Se all info

Sjogerstads el

Zerva

 Vägkrogen i Skultorp

MB Tak AB

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

HBP

Niclas Motor i Skövde AB

ica

Pizzahuset 

Ekens Djurklinik

epoxyfabriken.se

Assemblin

CAVERION

 Laserdome Actioncenter Skövde

Borgunda Bygghandel

Västgöta rör

 Ström & Andersson Plåtslageri AB

SLA

XR

Bravida

Skanska

Gym4You

Svenska kyrkan Skultorp

Conteco företagsreklam

Nordisk Industrioptimering