Hoppa till sidans innehåll

RF-SISU Västra Götaland


Med start på måndag den 13 april har du en unik chans att ta del av fyra populära föreläsningar kostnadsfritt via vår Facebooksida.
 
Just nu begränsar coronapandemin till viss del våra fysiska folkbildnings- och utbildningstillfällen. Men istället för att ställa in ser vi det som en möjlighet att ställa om.
 
När hela världen skakar av coronakrisen behöver även idrotten stöd för att inte falla isär. Det skriver ordförande Christer Östholm och distriktschef Johan Gadd i ett öppet brev till 49 kommuner i Västra Götaland.
 
Här nedan har vi samlat tips på aktuell information om coronaviruset och sjukdomen covid-19 på olika språk. Dela gärna - du och din förening kan hjälpa till att sprida livsviktig information till de som ännu inte pratar svenska.
 
Regeringen meddelade under fredagen att man tagit beslut om ett förbud mot allmänna sammankomster med fler än 50 personer. Förbudet träder i kraft söndagen den 29 mars och gäller tills vidare.
 
Folkhälsomyndigheten har kommit med nya förtydligande rekommendationer för idrott. Beskedet är att idrott och träningsaktiviteter kan fortsätta, men med försiktighet. Träning utomhus är att föredra.
 
Nu har vi börjat med digitala distansutbildningar. Nedan finner du en lista på utbildningar som vi erbjuder digitalt på distans den kommande tiden.
 
Coronaviruset påverkar idrotten på många olika sätt och flera frågor dyker upp. Gäller korttidspermittering även för idrottsföreningar? Kan idrottsföreningar få anstånd med betalning på grund av coronaviruset? Som förening – vem ska jag kontakta?
 
Nu finns det ett nytt projektstöd att söka för föreningar som bedriver barn- och ungdomsidrott. Syftet med stödet är att skapa förutsättningar för idrottsföreningar att utveckla sin barn- och ungdomsidrott i enlighet med Strategi 2025.
 
RF-SISU Västra Götalands distriktsstämma som är planerad till den 16 april på Estrad Arena flyttas nu till tisdagen den 9 juni 2020 på grund av osäkerheten kring coronavirusets spridning.
 
Coronaviruset påverkar idrottsrörelsen, vi rekommenderar att man följer Riksidrottsförbundets information som uppdateras löpande.
 
Med anledning av den uppkomna situationen med coronaviruset har konferensen flyttats till 16-17 oktober.
 
Har ni ungdomar som ska leda idrottsskolor i sommar och som kanske ses som era framtida ledare i föreningen? Eller har ni nya ledare i föreningen som skulle må bra av en grund i sitt ledar- och tränarskap samt en förståelse för svenskt föreningsli...
 
Inför den stundande sista ansökningsdagen för LOK-stöd den 25 februari vill Riksidrottsförbundet särskilt upplysa om kravet på HTTPS för de föreningar som har ett eget domännamn.
 
Nu har vi plockat ut de föreläsningar och utbildningar som vi tror passar de föreningar som målmedvetet strävar efter mer kunskap och som jobbar med framtiden i sikte.
 
12
STK_Facebook
tävlingar i Sverige 
 
Vill du få något publicerat på hemsidan?
Skicka då mail till:
webmaster.
 

Postadress:
Skultorps TK - Tennis
Klagstorpsvägen 32
54157 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: skultorpstk@outlook.com

Se all info

Sjogerstads el

Zerva

 Vägkrogen i Skultorp

MB Tak AB

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

HBP

Niclas Motor i Skövde AB

ica

Pizzahuset 

Ekens Djurklinik

epoxyfabriken.se

Assemblin

CAVERION

 Laserdome Actioncenter Skövde

Borgunda Bygghandel

Västgöta rör

 Ström & Andersson Plåtslageri AB

SLA

XR

Bravida

Skanska

Gym4You

Svenska kyrkan Skultorp

Conteco företagsreklam

Nordisk Industrioptimering